Focus 2015

Ons focus voor 2014/15

Het bestuur bestaat uit twee personen; Jai’rus J. Barry en Jamal Arindell. Wellicht later meer als dat nuttig zou blijken. Daarbij zullen ze worden bijgestaan door toekomistige raden en commissies.

2014 is het opstartjaar van de stichting. Het opstartjaar zal het jaar zijn waarin de eerste stappen gezet zullen worden om de fundering te leggen voor een landelijk studenten- en Young professional-netwerk. De stichting zal hierbij een facilitaire rol spelen en ondersteuning bieden aan belanghebbenden bij het oprichten. Het streven zal zijn om Rotterdam te gebruiken als startpunt.

De stichting zal tijdens dit jaar werken aan het opbouwen van Europese partners voor vrijwilligerswerk. Hierbij zal de stichting zich aanmelden als zendorganisatie en opzoek gaan naar een vrijwilligerscoördinator om jongeren te ondersteunen bij het zoeken van en uitvoeren van vrijwilligerswerk.

Er zal ook een media-offensief of Social media gestart worden om Caribische Nederlanders in de schijnwerpers te zetten. De doelgroep zullen Caribische Nederlanders zijn. Het doel is om meer identificatiemodellen naar voren te brengen en het leven van een Caribische Nederlanders hier in Nederland vast te leggen.

Voor 2015 zal de stichting deze lijnen doortrekken en versterken. In 2014 dient de stichting een stabiel netwerk opgebouwd te hebben om in 2015 projecten uit te voeren. In 2015 dienen de eerste vrijwillige individuen Europa binnen te gaan. Ook zal er een uitbreiding van de studenten -n young professional-groep plaatsvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »