CARIBI EUR Brainstormbijeenkomst

Stichting CN’ers Familie nodigt je graag uit voor een boeiende brainstormbijeenkomst over het opzetten van een Caribisch Nederlandse studentengroep “CARIBI” op de EUR. Hiervoor hebben wij alvast twee studenten benadert om ons hierbij te ondersteunen Carry Martinus en Leanne Geerman.

Nederland is een verenigingsland. Een groot aandeel van de Nederlandse bevolking is lid van een vereniging, dit geldt ook voor studenten. Dit academisch jaar is er al een forse groei gemerkt in het aantal aanmeldingen van jongeren bij studentenverenigingen. Al jaren kent Nederland verschillende Caribische studentenverenigingen, helaas bestaat dit voor de EUR en Rotterdam niet meer. Onze stichting wil studenten en jongeren hierbij ondersteunen en faciliteren.

De bijeenkomst zal plaatsvinden op vrijdagavond 26-09-2014 van 18:00 tot 20:00 op de EUR. Kamer/lokaal volgt nog. Tijdens de bijeenkomst willen wij met jou van gedachten wisselen over de volgende onderwerpen of sessies:

o Studenten behoeften en principes
o Activiteiten
o Kosten en baten

Vind je het leuk om kritische vragen te stellen en jouw gedachten in te brengen? Wil je een bijdrage leveren bij het opzetten van een studentengroep? Dan ben je van harte welkom bij onze brainstormbijeenkomst.

Aanmelden kan via de event pagina .

Tot volgende vrijdag!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »