Switzerland here we come!

Financiering is rond, en Project ID gaat de Voorbereidingsfase in. Door de toekenning van subsidie vanuit Zwitserland is het project niet meer een concept maar zal binnenkort een realiteit worden.
ID Logo
ID staat voor “Intercultural Debate” en is een jongeren uitwisselingsproject tussen drie organisaties van Roemenië, Zwitserland en Nederland. De algemene doelstelling van het project is om de culturele diversiteit bespreekbaar te houden Binnen onze samenleving. Dit willen wij doen door een interculturele debat te organiseren in de drie landen. Maar hoe maak je zo’n thema bespreekbaar en hoe moet zo’n debat eruit zien? Daar gaat de volgende fase over en het zal spannend worden.
De eerste stap van de volgende fase is het vormen van een Roemeense, Zwitserse en Nederlandse delegaties. De eerste debat zal in Zwitserland plaatsvinden dus hun delegatie zal een leidende rol hebben. De andere delegaties zullen een participerende en uitvoerende rol hebben.
Per direct zijn wij op zoek naar acht (8) jongvolwassenen (18-26) die zouden willen deelnemen aan onze delegatie. Alle deelnemers zullen de mogelijkheid krijgen om trainingen te volgen en zo bepaalde vaardigheden te vergroten. De deelnemers zullen als groep samenwerken met andere deelnemers uit Roemenië en Zwitserland. Samen werken wij om diversiteit bespreekbaar te houden binnen Europa. Samen werken wij als Caribische Nederlanders die toekomstige generaties ook een goede sociale positie kunnen krijgen binnen onze samenleving.
Voor meer informatie over het project klik hier.
Om aan te melden voor het project klik hier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »