ID Rotterdam 2016 countdown begins!

The countdown begin! en wij zijn er bijna klaar voor.

De Zwitserland groep is gevormd, de Nederlandse groep is gevormd en Roemeense groep wordt gevormd. ID Rotterdam 2016 draait om jongeren participatie. Jongere die deel zullen nemen aan het project zullen verschillende Rotterdamse projecten, organisaties en jongeren bezoeken. Wij willen laten zien hoe werkt Rotterdam aan jongeren participatie, maar wij willen ook leren wat kunnen wij als organisatie doen om dit te verbeteren.

Het resultaat van dit project dient te zijn dat jongeren die deel nemen zullen een eigentijds project die ten eerste actieve jeugd participatie en tweede Europese samenwerking dient te bevorderen vanaf 2017.

Banner

Dit is wat vast staat. ID 2016 zal plaats in Rotterdam van 14-0802016 tot en met 19-08-2016. Wij verwachten acht jongeren vanuit Zwitserland, drie uit Roemenië en vier Caribische Nederlanders uit verschillende steden van Nederland. Het bestaat voornamelijk uit verschillende presentaties en workshoppen in de vorm van dialogen. Een belangrijk onderdeel van het project is het interculturele diner. Het diner is voornamelijk voor deelnemer maar iedereen is welkom. Hou de events kalender in de gaten.

Gedurende het project zullen wij verschillende berichten posten op onze mediums om zo iedereen op de hoogte te houden.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »