Einde ID Zwitserland 2015

Inmiddels lopen alle deelnemers al een tijdje op eigenbodem. De eerste evaluaties zijn al voorbij en we kijken terug naar een zeer positief maar zeker ook een zeer leerzame uitwisseling zowel voor de deelnemers als organisatie.

Het doel van de uitwisseling was jongeren van verschillende hoeken van onze Europese samenleving bij elkaar brengen om een interculture debat op te zetten op thema’s die zij belangrijk vinden.

Nu ID 2015 voorbij is zijn wij hard bezig rapporten te maken over wat ging goed, waar kan het beter en vooral wat willen de deelnemers meer van. Over het laatste waren de deelnemers zeker duidelijk, namelijk meer informele interculturele activiteiten.

Naast evalueren en rapporten schrijven zijn wij ook al bezig met de voorbereidingen voor ID 2016 en uiteraard denken wij ook aan ID Roemenië 2017 dat plaats moet vinden in Nederland. Vandaar is het zo belangrijk dat wij 2015 zo goed mogelijk evalueren en afsluiten.

 

Group photo

In een andere post zullen wij meer vertellen over de ervaringen van de deelnemers, zij verdienen hun eigen toegewijd post. Ook werken we hard aan een ID 2015 video, om een indruk te gegeven over ID Zwitserland.  Keep pending!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »